Νέο Ιατρείο στη Νέα Σμύρνη

Ο οφθαλμίατρος Βασιλάκης Γεώργιος βρίσκεται στην περιοχή της Ν. Σμύρνης εδώ και 25 χρόνια και στη φωτογραφία βλέπετε τον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του, με μηχανήματα τελευταία τεχνολογίας.

Ο γιατρός επέλεξε την μονάδα “Future Deluxe” της CSO για την εργονομία της, τον πρωτότυπο σχεδιασμό της, αλλά και την επένδυση της με ξύλο, ώστε να ταιριάζει με τα υλικά που χρησιμοποίησε στην ανακαίνιση. Η μονάδα είναι δύο οργάνων, με ηλεκτρική κίνηση της έδρας από το ένα μηχάνημα στο άλλο, με γραφείο και δύο τροχήλατες συρταριέρες, για τα δοκιμαστικά κρύσταλλα και με αποθηκευτικό χώρο. Η βάση της είναι φωτιζόμενη και διαθέτει νέας γενιάς πάνελ αφής.

Η πολυθρόνα, εκτός από ανάκλιση 180ο, διαθέτει και ηλεκτρική κίνηση εμπρός-πίσω.

Ο σχεδιασμός της μονάδας Future , έγινε στο ξεκίνημα της εταιρείας CSO, πριν από 30 χρόνια και ήταν η 1η μονάδα που προσφέρθηκε στην ελληνική αγορά. Υπάρχει μεγάλη λίστα πωλήσεων και οι τελευταίες γενιές Deluxe, έχουν διατηρήσει το σκελετό , διαθέτουν όμως σύγχρονη κατασκευή και  ηλεκτρονικό σχεδιασμό.

Οι μονάδες FUTURE Deluxe, μπορούν να παραγγελθούν με ειδικά υλικά όπως (γυαλί, ξύλο, Corian κ.λπ.) και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
Στη φωτογραφία δείτε τη version σε ασπρο-μαύρο χρώμα.