Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία σταθερά προσανατολισμένη στην ποιότητα και στην τεχνογνωσία, δημιούργησε γερές βάσεις σε εξειδικευμένες ενότητες στην Οφθαλμολογία:

Διαγνωστικό ιατρείο – Η δραστηριότητα ξεκίνησε πριν  από 55 χρόνια, με την εισαγωγή σχισμοειδούς λυχνίας και διαθλασίμετρου από την γνωστή εταιρεία CSO–Nikon και έφτασε μέχρι σήμερα να καλύπτει τον πλήρη εξοπλισμό ενός πολυιατρείου.

Σε όλη την Ελλάδα οφθαλμίατροι συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται και οι παλαιότεροι λειτουργούν μέχρι σήμερα, χάρη και στην εξυπηρέτηση των τεχνικών μας.

Υπεύθυνη του διαγνωστικού τμήματος η κα Μόνου Μαρία, βιοϊατρικός  επιστήμονας, με βαθιά γνώση του χώρου, 25 χρόνια.

OCT – Από το 2010, η επιτυχημένη συνεργασία μας συνεχίζεται με την πρωτοπόρο στην Αγγειογραφία Optovue, με πάνω από 120 συστήματα εγκατεστημένα σε όλη την Ελλάδα. Καλύπτει ακόμα και παθήσεις που η λεπτομέρεια της απεικόνισης είναι πολύ σημαντική, όπως και η επαναληψιμότητα και η σύγκριση των αποτελεσμάτων.

Η κα Μόνου και ο κος Στεργίου – ηλεκτρονικός και OCT Specialist – έχουν διαθέσει πολλές ώρες στην εκπαίδευση τους, όλα αυτά τα χρόνια και έχουν αναγνωριστεί για την υποστήριξη που προσφέρουν στο γιατρό.

Χειρουργικά Μικροσκόπια – Διευρύναμε την επικοινωνία μας με τον ιατρικό χώρο και σε άλλες ειδικότητες. Δεκάδες νοσοκομεία και κλινικές σε όλη την Ελλάδα, χρησιμοποιούν την τεχνολογία και τα οπτικά συστήματα Leica. Οφθαλμίατροι, νευροχειρουργοί, ΩΡΛ, Οδοντίατροι, Πλαστικοί κ.α. Ο κος Βουλγαρούδης και η ομάδα του, με μεγάλη πείρα στις ανάγκες των χειρουργών, ενημερώνει και υποστηρίζει τεχνικά, με μεγάλη επιτυχία τους γιατρούς, όλων των ειδικοτήτων.

Lasers – Προμηθεύουμε πάνω από 20 χρόνια, οφθαλμολογικά θεραπευτικά lasers, αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους κατασκευαστές, Iridex–Ellex.

Από το παλαιότερο Argon έως το σύγχρονο 532nm, το κίτρινο 577nm, το Nd:Yag 1064nm… έως την καινοτόμο επαναλήψιμη Micropulse θεραπεία και τα εξειδικευμένα lasers για παιδιά.

Χειρουργικά Εργαλεία – Εισάγουμε εργαλεία μιας χρήσης εδώ και 15 χρόνια και συνεργαζόμαστε μόνο με κατασκευαστές επώνυμους που χρησιμοποιούν τιτάνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, ανθεκτικά στην αποστείρωση. Διαθέτουμε σετ για ειδικευόμενους ή κασετίνες για χειρουργείο.

Εκτός από την εξειδίκευση ανά τομέα, η εταιρεία έχει μία σταθερή πολιτική και φιλοσοφία στο θέμα της επικοινωνίας, της εξυπηρέτησης και της συνεργασίας. Αυτό μας έχει οδηγήσει στο σήμερα, όπως έχει διαμορφωθεί η Minopta IKE, με διευρυμένη συμμετοχή εταίρων. Σε ιδιόκτητο χώρο στο Χολαργό, απασχολεί 17 άτομα.

Σημαντικά για εμάς είναι το σύστημα ISO και η τεχνική υποστήριξη.
Συμμετέχουμε στα ΕΣΠΑ, με νέα προγράμματα διαχείρισης πελατών SoftOne ERP, CRM.

Βρισκόμαστε σε μία επιτυχημένη περίοδο και στόχος μας είναι η καλύτερη οργάνωση, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες ανάγκες σας.Με νέους συνεργάτες, περισσότερες εκπαιδεύσεις, μεγαλύτερη παρουσία μας στα pre–innovations και στις νέες αγορές.

Αξίζει να συνεργαστείτε με την εταιρεία μας, γιατί εκτός από την αποδεδειγμένη ποιότητα και εξυπηρέτηση, θα μοιραστείτε μαζί μας και τις αξίες, όπως την ειλικρίνεια, τον σεβασμό,  την οικολογική συνείδηση και την επαγγελματική συμπεριφορά.

Διαχειρίστρια της Minopta ΙΚΕ: Αδαμαντία Μηνά

MINOPTA 55 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ

ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

iso_02_opt
2.TUV_hellas_iso13485
iso_01_opt
Cloud-Storage
social-media
6.erp_
TUV_hellas_iso14001