Προετοιμασία για το 54ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον πρόεδρο της Ε.Ο.Ε, τον οφθαλμίατρο  κο Τρύφωνα Ρότσο, για τον οποίο, η επιτυχία του Συνεδρίου είναι προσωπικό στοίχημα .

Ο κος Τρύφωνας Ρότσος, έχει εξειδικευθεί στο εξωτερικό στην Παθολογία του Αμφιβληστροειδούς και από 2010 έχει επιστρέψει στην Ελλάδα όπου ασκεί ιδιωτική ιατρική, ενώ παράλληλα είναι συνεργάτης στην Α’ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική της Αθήνας.

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε , μου ανέφερε ότι η προετοιμασία και οργάνωση του συνεδρίου είναι πολύμηνη και είχε ιδιαίτερες δυσκολίες. Χάρη στην επιμονή και τη θέληση τόσο τη δική του , όσο και των υπόλοιπων μελών του ΔΣ  της ΕΟΕ , πραγματοποιείται το 1ο διαζώσης Ιατρικό συνέδριο στην Ελλάδα και ευελπιστούν στην μεγάλη συμμετοχή οφθαλμιάτρων, με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η εταιρεία μας είναι υποστηρικτής και συμμέτοχος στην προσπάθεια αυτή.

Οι συνθήκες της συμμετοχής μας στον εκθεσιακό χώρο , είναι ιδιαίτερες, αφού για 1η φορά επιτρέπεται η παρουσία μόνο ενός αντιπροσώπου σε κάθε 6 τετραγωνικά μέτρα περιπτέρου, χωρίς να μπορεί να δίνει κάποιο έντυπο ή άλλο υλικό και χωρίς να μπορεί  να δείξει από κοντά κάποιο μηχάνημα.

Η χαρά μας όμως είναι μεγάλη, γιατί μετά από πολλούς μήνες θα βρεθούμε πάλι μαζί με αξιόλογους συνεργάτες και με γιατρούς από όλη την Ελλάδα.

Στο παρακάτω Link, μπορείτε να δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα του συνεδρίου , το οποίο καλύπτει πολλά θέματα Οφθαλμικών παθήσεων & χειρουργείων, με κυρίαρχα αυτά που αναφέρονται στον Κερατοειδή, στις Διαθλαστικές Επεμβάσεις και στις παθήσεις και επεμβάσεις του Αμφιβληστροειδούς.

Επιστημονικό Πρόγραμμα Συνεδρίου

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ειδικευόμενους γιατρούς έχει η διοργάνωση των Dry Labs με τα πρώτα βήματα μίας επέμβασης καταρράκτη. Τα Dry labs θα γίνουν με την χορηγία του εξοπλισμού από την φαρμακευτική εταιρεία Thea, την οποία  και ευχαριστούμε αφού επέλεξε  τα χειρουργικά εργαλεία της Αγγλικής εταιρείας Blink , που αντιπροσωπεύουμε  με επιτυχία στην Ελλάδα.

Μετά το συνέδριο, θα προσπαθήσω να μιλήσω με τους διοργανωτές  και να επανέλθω με τα πιο σημαντικά θέματα & τις εξελίξεις που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του.

Συγχαρητήρια στο ΔΣ της Ε.Ο.Ε., για την όλη προσπάθεια.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!

Μαρία Μόνου
Υπεύθυνη Τμ. Πωλήσεων