Παράδοση Οφθαλμολογικού Μικροσκοπίου στο Γεννηματά Αθηνών

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Α’ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική Αθηνών, επέλεξε το σύγχρονο Χειρουργικό Μικροσκόπιο Leica ΄΄Proveo 8΄΄ για τα χειρουργεία καταρράκτη και Οπίσθιας Υαλοειδεκτομής! Η προμήθεια έγινε μετά από δωρεά γνωστής οικογένειας, που στηρίζουν το χώρο της Υγείας.

 Το Proveo 8 εγκαταστάθηκε από την έμπειρη ομάδα μας, στις χειρουργικές αίθουσες του Νοσοκομείου ΄΄Γ. Γεννηματάς΄΄!

Τα μοναδικά πλεονεκτήματα νέου αυτού μοντέλου της Ελβετικής εταιρείας Leica , είναι:

  • THN ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ “FUSION OPTICS” με 40% μεγαλύτερο βάθος πεδίου, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα εικόνας και στο βάθος πεδίου . Μοναδική εμπειρία για τους χειρουργούς, χωρίς να χρειάζονται συνεχείς επανεστιάσεις !!
  • ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, διαθέτει δύο Led πηγές που δημιουργούν 4 ανεξάρτητες φωτεινές δέσμες, συμβάλουν στη δημιουργία ενός εξαιρετικού Red Reflex!
  • ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ FULL HD CAMERA, χωρίς εξωτερικές καλωδιώσεις, με 3 αισθητήρες τεχνολογίας CMOS που προσφέρει εικόνα απαράμιλλης ποιότητας.
  • ΤΟ ΔΙΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΟ OCT Leica EnFocus, η Leica  δίνει τη μοναδική δυνατότητα ενσωμάτωσης στο μικροσκόπιο, από την αρχή ή ως μελλοντική αναβάθμιση,  του ενδοχειρουργικού iOCT, για μέγιστη ελευθερία κινήσεων! Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο του χειρουργού που του προσφέρει ασφάλεια & άμεση αξιολόγηση σε πραγματικό χρόνο των χειρουργικών ελιγμών του.
Το νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς έχει ήδη ζητήσει να προμηθευτεί μέσω διαγωνισμού, το σύστημα OCT, για το παραπάνω μικροσκόπιο.
Είμαστε σίγουροι ότι το μικροσκόπιο Leica Proveo 8 , θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των έμπειρων χειρουργών του Νοσοκομείου Αθηνών ΄΄Γ. Γεννηματάς΄΄.

Eυχαριστούμε τον Καθηγητή και Διευθυντή της Α’ Παν/κης Οφθαλμολογικής Κλινικής, κο Δημήτρη Παπακωνσταντίνου και τον Καθηγητή κο 
Ηλία Γεωργάλα  για την επιλογή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ομάδα μας!