Η ομάδα μας στην τεχνική υποστήριξη

Το όνομα μου είναι Μαντώ Περγάρη και είμαι μέλος της ομάδας Service της Minopta ως Service Coordinator. Έχω ολοκληρώσει σπουδές Business Administration με ειδίκευση στο Marketing & Sales Management στην Ελλάδα αλλά και στην Αμερική. Έχω μακροχρόνια εμπειρία σε τμήματα service και εγκαταστάσεων δουλεύοντας πάντα σαν συντονίστρια της ομάδας και ένας από τους λόγους που μου αρέσει είναι γιατί μου δίνετε η ευκαιρία να είμαι κοντά στους πελάτες μας και να τους βοηθάω να ξεπερνάνε οποιαδήποτε δυσκολία.

Στόχος πάντα των συνεργατών μου αλλά και δικός μου είναι η άμεση και με επιτυχία ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη των πελάτων μας.

Ονομάζομαι Γιώργος Λαμπρόπουλος και δουλεύω με την ομάδα τις Minopta από το 2015. Είμαι Υπεύθυνος του Τεχνικού Τμήματος, καθώς επίσης και Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων. 

Ασχολούμαι με μεγάλη γκάμα οφθαλμολογικού εξοπλισμού, αλλά ειδικεύομαι κυρίως στους οίκους CSO, Righton, Reichert, Leica, Keeler, Frastema, Meccanotica Mazza. Έχω σπουδές στους τομείς της Ηλεκτρολογίας και Μηχανολογίας. 

Χαίρομαι να βρίσκομαι πάντα δίπλα στους πελάτες μας και στόχος μου είναι πάντα η εξέλιξη όλης της ομάδας μου.   

Το όνομά μου είναι Παναγιώτης Βουλγαρούδης και έχω σπουδάσει Ηλεκτρονικός Μηχανικός στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Έχοντας δεκαετή εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών και μηχανολογικών βλαβών ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, συμμετέχω ενεργά στην ομάδα της MINOPTA με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Ως υπεύθυνος στα χειρουργικά μικροσκόπια του κατασκευαστή Leica Microsystems, τα καθήκοντά μου περιλαμβάνουν την συντήρηση, επισκευή, εγκατάσταση, ενημέρωση και εκπαίδευση των γιατρών στη χρήση του εξοπλισμού. Επιπλέον ειδικεύομαι στα συστήματα laser του οίκου Iridex καθώς και τους κλιβάνους αποστείρωσης.

Ονομάζομαι Θοδωρής Στεργίου και είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στα ιατρικά μηχανήματα και στη λογική και αλγορίθμους. Έχω πολυετή προϋπηρεσία ως τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και αναλυτής ιατρικών δεδομένων στις νευροεπιστήμες. 

Ειδικεύομαι στα OCT, Laser και υπερήχους, με συνεχείς εκπαιδεύσεις από τους οίκους Optovue, Ellex, Iridex, Keeler και CSO. Προσφέρω διαρκή ενημέρωση στους ιατρούς, με παρουσιάσεις και επιδείξεις μηχανημάτων. 

Οι καθημερινές μου εργασίες συμπεριλαμβάνουν εκπαιδεύσεις ιατρών και χειριστών με επισκέψεις ή απομακρυσμένα, ενημερώσεις για τις δυνατότητες των μηχανημάτων, καθώς και εγκαταστάσεις και επισκευές αυτών.

Είμαι ο Αρης Καλογεράκος και συνεργάζομαι με την Minopta τα τελευταία 2 χρόνια έχοντας ένα ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων. Μέσα σε αυτές είναι οι εγκαταστάσεις μηχανημάτων των οίκων Optovue, CSO, Keeler, Kowa, Righton, DMD κ.α. 

Επίσης ασχολούμαι με την διάγνωση και επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν σε μηχανήματα των παραπάνω εταιρειών. Επιπλέον είμαι υπεύθυνος για τις ποιοτικές και ποσοτικές παραλαβές των μηχανημάτων και αναλωσίμων στην εταιρεία μας.

Ονομάζομαι Τάνια Κουτσούπη και σπούδασα Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πατρών, από όπου αποφοίτησα με άριστα το 2017. Το 2020, ως απόφοιτη του μεταπτυχιακού με τίτλο «Φυσική και Τεχνολογικές Εφαρμογές» στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο με ειδίκευση στην τεχνολογία μηχανημάτων Οπτικής και Ιατρικής Φυσικής, οι φιλοδοξίες μου συνάντησαν τους στόχους και την φιλοσοφία της εταιρείας MINOPTA. Από τότε έχω την τιμή να συνεργάζομαι με εξαίρετους ανθρώπους και εγκάρδιους φίλους.

 

Στην εταιρεία MINOPTΑ ειδικεύομαι στα OCT μηχανήματα της Αμερικάνικης εταιρείας Optovue. Πραγματοποιώ τις εκπαιδεύσεις των ιατρών καθώς και των χειριστών. Επίσης, αναλαμβάνω με μεγάλη επιτυχία τις επιδείξεις DEMO καθώς και την επίλυση μερικών τεχνικών θεμάτων, όπως για παράδειγμα αναβαθμίσεις και βλάβες  λογισμικού.


Επιπροσθέτως, εργάζομαι ως Junior Quality Manager και φροντίζω για τη διασφάλιση παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών καθώς και την ομαλή λειτουργεία του Συστήματος Ποιότητας της εταιρείας MINOPTA.