Συνεργασία Optovue - Luneau

Στις 21 Ιουνίου 2021 οι κορυφαίες εταιρείες Luneau Technology και Optovue Inc. ανακοίνωσαν την υπογραφή οριστικής συμφωνίας για συγχώνευση. Μελλοντικός στόχος των δύο εταιρειών είναι να προσφέρουν στην αγορά επιστημονικές καινοτομίες με στραμμένο το ενδιαφέρον κυρίως στην τηλεθεραπεία. Ο Δρ. Marc Abitbol θα προεδρεύσει της νέας εταιρείας, ενώ ο Peter Wyles θα συνεχίσει το ρόλο του ως CEO της Optovue Inc.

Με έδρα τη Γαλλία, η Luneau Technology είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός στην υγειονομική περίθαλψη των οφθαλμών. Η εταιρία αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται καινοτόμες συσκευές για οφθαλμιάτρους και οπτικούς με προϊόντα βασισμένα στην τεχνολογία WAVEFRONT.

Η Optovue Inc. είναι μια ιδιωτική εταιρεία ιατρικών συσκευών που ιδρύθηκε από τον Jay Wei το 2003, με έδρα στο Fremont της Καλιφόρνια. Η εταιρεία είναι αφιερωμένη στην προώθηση και εμπορία μηχανημάτων οπτικής τομογραφίας συνοχής OCT και OCTA που χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση οφθαλμικών παθήσεων.

Υπό την καθοδήγηση της Wei, η Optovue ήταν η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που κυκλοφόρησε OCT με φασματογράφο στις Η.Π.Α. και στη συνέχεια αυτή η τεχνολογία έγινε ευρέως γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Η ισχύς τους θα τους επιτρέψει να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία τους στον κλάδο της οπτικής ιατρικής, να ενισχύσουν το διεθνές τους αποτύπωμα και να προσφέρουν λύσεις που να καλύπτουν ευρεία γκάμα αναγκών. Κοινό τους όραμα,  «Η πρώτη επιλογή των οφθαλμιάτρων ανά τον κόσμο», διευκολύνοντας την πρόσβαση στην υγεία των οφθαλμών παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα:

https://www.optovue.com/news/luneau-technology-and-optovue-announce-merger